HATAY / ALTINÖZÜ - Şehit Teğmen Mustafa Bayrakdar Ortaokulu

Şehit Teğmen Mustafa Bayrakdar Ortaokulu

720593
Adres
Deprem sonrasında geçici olarak Altınözü, Yunushan Mahalllesi Şehit Çetin Yavuz İlk/Ortaokulunda eğitime devam etmekteyiz
Vizyon
VİZYONUMUZ Bilimsel ve teknolojik esaslara ve yeniliklere açık, çevre ve ülke ihtiyaçlarına uygun, metotlu çalışan, sürekli olarak gelişen ve yenileşen bir sonraki öğretim kurumuna hazırlanan, maddi ve manevi bakımdan donatılmış, etkili ve nitelikli, çağdaş ve demokratik bireyler yetiştirmektedir.
Misyon
MİSYONUMUZ .Atatürk ilkelerine bağlı, çağdaş ve demokratik toplum düzenini benimseyen, okuyan, soran, sorgulayan, araştıran, düşünen ve rahat bir şekilde ifade eden, başkalarının düşüncelerine saygı duyan, aldığı sorumlulukları yerine getiren, kültürüne, örf ve adetlerine sahip çıkan, zoru başarmanın zaman alacağını bilecek kadar kendine güvenen, paylaşmayı bilen, yaratıcı, hoşgörülü, katılımcı, doğayı, hayvanları seven ve koruyan,yaşamı çok yönlü kavrayabilen bireyler yetiştirmektir.
Köy Dolmuş,Öğretmen Servisi
İlçe Merkezine Uzaklık 20 Km il Merkezine uzaklık 40 Km